123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Eezym drink- en thermoflessen reiniger (800 gram)

€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 8,22 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
In uw drinkfles kunnen bacteriën ontwikkelen die ervoor zorgen dat de fles gaat stinken en slijmerige resten achterblijven. Om dit te verwijderen en te voorkomen kunt u de fles eenvoudig grondig schoonmaken met de Eezym reiniger voor drink- en thermosflessen. Naast het reinigen van flessen kunt u hiermee ook broodmachines, afzuigfilters en mixers makkelijk schoonmaken. Met Eezym reinigt u flessen op een effectieve en milieuvriendelijk manier.

De reiniger heeft een drievoudige werking. Zo zorgt het voor een deep cleaning en worden hiermee aangekoekte vlekken verwijderd. Ook komt de oorspronkelijke glans van de fles weer terug. Bovendien worden ongewenste geurtjes geëlimineerd. Daarnaast voorkomt de reiniger dat bacteriën zich weer snel zullen ontwikkelen.

Deze reiniger is geschikt voor wekelijkse reiniging. Gebruik hiervoor warm water en een eetlepel van de reiniger. Laat dit mengsel 30 minuten tot een uur inwerken. Indien nodig kunt u de fles nog schrobben. U kunt met de reiniger ook een sopje maken met warm water de fles hier volledig indompelen. Er wordt aangeraden om de fles wekelijks te reinigen en eens per twee weken onder te dompelen. In de pot zit 800 gram. Dit is voldoende voor 80 reinigingsbeurten.
Specificaties
Merk: Eezym Gewicht: 800 g
Type: Reiniger Aantal: 1 stuks
Soort: Ecologisch Extra info: Veiligheidsinformatieblad
Geschikt voor: Drink- & thermoflessen